The Table


In urma cu ceva timp, am inceput si finalizat un proiect important pentru mine. Nu este vorba despre un proiect fotografic, ci unul, mai degraba, mestesugaresc.
Gasita in podul unei case, aceasta masa avea nevoie urgenta de reconditionare.
(A while ago, I started a project that meant a lot for me. It's not about photography, but rather about refurbishing old wooden furniture.
Found in an attic, "The Table" needed my immediate attention.)



Dupa minutioase operatiuni imposibil de cuprins in doar cateva cuvinte...... 
(After many operations that cannot be described in a few words...)




iata rezultatul final :
(here is the final result)







Desi unele personaje nu se regasesc in fotografii, au participat la acest proiect: Familia H., Silvia si responsabila acestui Blog (adica eu).
Va multumesc pentru ajutor !!!!


(Although many of the characters are not in the pictures, they did participate in the whole project: H. Family, Silvia and myself. 
Thank you for all the help!!!!)

3 comentarii:

  1. Nu pot sa zic decat "Wow! Well done!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Pot sa intreb, din "curiozitate indiscreta", care va fi "intrebuintarea" / reaseon d'être - finala a acestui proiect? Ma gandesc ca printre altele, tre sa "figureze" intr-un photo session ulterior, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei... m-am gandit la o sesiune foto numai ca e greu de mutat acum ca are loc in camera pe post de birou. Dupa ce intreaga camera va fi gata cred ca va merita o sesiune foto :, pentru ca asa cum o vizualizez la momentul asta, va arata super.

      Ștergere